Tester parfum de rufe Opulent Oud 30 ml
 • Tester parfum de rufe Opulent Oud 30 ml

  Scrie o recenzie

  Beneficiind de un miros floral, cu accente orientale inconfundabile, Opulent ouze reprezintă acel „ceva în plus” ce transformă un outfit într-o veritabilă experiență. Cât... citeste mai mult

 • 15.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092791

  Comanda telefonica: 0735 108 675


Beneficiind de un miros floral, cu accente orientale inconfundabile, Opulent ouze reprezintă acel „ceva în plus” ce transformă un outfit într-o veritabilă experiență. Cât despre numele său, acesta nu ar trebuie să te păcălească, căci Opulent oud e, dincolo de orice, extrem de fin și de bine ancorat în eleganța bunului gust. 


Notele sale de vârf pornesc de la aroma specială a florii de portocal, „mijlocul” fiind compus din cardamom, înainte ca parfumul să fie completat de către irezistibila și inconfundabila vanilie. Rezultatul? O aromă dulce-pământie, perfectă pentru toate acele momente de magnetism pe care le cauți. 


Note: Cardamom, Floare de portocal, Oriental / Floral, Vanilie

Gramaj : 30 ml

Doza recomandată de spălare: 5ml. Amestecați 5ml parfum de rufe cu 50ml balsam de rufe fără parfum și turnați amestecul în compartimentul pentru balsam al mașinii de spălat rufe. 

Mod de utilizare: Se folosește la limpezirea finală a rufelor pentru o parfumare fină și rafinată a acestora.

Conţine (etoximetoxi) ciclododecan, (r) -p-mentă-1,8-dienă, [3r-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-octahydro-6-methoxy-3,6,8,8-tetramethyl-1h-3a,7-methanoazulene, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-onă, 1- (2,6,6-trimetil-3-ciclohexen-1-il) -2-buten-1-onă, 1,2,3,5,6,7-hexahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-inden-4-onă, 2-(4-tert-Butylbenzyl)propionaldehyde, Lysmeral extra, Caryophyllene, Cedril metil cetonă, Hexil-cinamaldehidă, Hidroxi-citronelal, Izoeugenol, Linalil acetat , Linalool, Metil 2,6,10-trimetilciclododeca-2,5,9-trien-1-il cetonă, Piperonal.


Florina Petruse
Comentariu
Mi as dori sa pot avea acest miros si in masina
Sub anonimat
Comentariu
Miroase divin
Oana Enos Kirubakaran
Comentariu
Miros persistent

Transport gratuit Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 199 lei

Transport international Transport International

Indiferent unde te afli, poti comanda produsele preferate cu livrare in Europa

Retur simplu Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CadouCADOU

Lasă-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei să le testezi ca și mostre (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)

Produse asemanatoare