Returnarea coletelor cu produsele comandate se poate realiza în maximum 30 de zile calendaristice de la primirea fizică a coletului*2, fără a fi nevoie de invocarea unui anumit motiv.

*2– ziua în care cumpărătorul a intrat în posesia fizică a ultimului produs din comanda respectivă  (în cazul în care cumpărătorul achiziționează într-o singură comandă mai multe produse / loturi care vor necesita livrare separată).

Atunci când se efectuează returul de către cumpărător, acesta va suporta doar costurile de livrare*3, urmând a-i fi returnată contravaloarea produselor comandate în maximum 10 zile lucrătoare de la data intrării în posesia produselor.

*3 Cashmere Aroma oferă livrarea gratuită a produselor cu valoare de minimum 149 lei, dar, atunci când se efectuează returul de către cumpărător, plata taxelor de transport va fi suportată de către cumpărător.

Pentru a se putea efectua returul produselor comandate este necesar următorul pas: cumpărătorul trebuie să completeze integral formularul online de retur pe care îl găsiți AICI – https://www.cashmerearoma.ro/formular-de-retur/.

În cazul în care produsele care urmează să fie restituite companiei Cashmere Aroma de către cumpărător prezintă un grad de consum mai mare de 10 % din cantitatea inițială a produsului, atunci Cashmere Aroma are posibilitatea de a modifica suma rambursată cu 10 – 40 % față de cea achitată inițial de către cumpărător pe respectivele produse.

Returnarea sumei de către Cashmere Aroma se poate efectua prin următoarele situații:

  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin Plăți Online, suma se va restitui în contul din care a fost efectuată plata online cu cardul;
  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin OP / Transfer / Ramburs (numerar la primirea coletului), suma se va restitui prin virament bancar în contul indicat de către cumpărător.

Contact:

office@cashmerearoma.ro

Telefon : 0735.108.675

Adresa de retur este: Str.9 MAI Nr.10, Bucuresti, sector 6.