2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Returnarea coletelor cu produsele comandate se poate realiza în maximum 30 de zile calendaristice de la primirea fizică a coletului*2, fără a fi nevoie de invocarea unui anumit motiv.

*2– ziua în care cumpărătorul a intrat în posesia fizică a ultimului produs din comanda respectivă  (în cazul în care cumpărătorul achiziționează într-o singură comandă mai multe produse / loturi care vor necesita livrare separată).

Atunci când se efectuează returul de către cumpărător, acesta va suporta doar costurile de livrare*3, urmând a-i fi returnată contravaloarea produselor comandate în maximum 10 zile lucrătoare de la data intrării în posesia produselor.

*3 Cashmere Aroma oferă livrarea gratuită a produselor cu valoare de minimum 149 lei, dar, atunci când se efectuează returul de către cumpărător, plata taxelor de transport va fi suportată de către cumpărător.

Pentru a se putea efectua returul produselor comandate este necesar următorul pas: cumpărătorul trebuie să completeze integral formularul online de retur pe care îl găsiți AICI – https://www.cashmerearoma.ro/formular-de-retur/.

Returnarea produselor va trebuie realizată de către cumpărător integral, inclusiv a cadourilor primite de către acesta din partea Cashmere Aroma – balsam de rufe fără parfum 1 L.

În cazul în care produsele care urmează să fie restituite companiei Cashmere Aroma de către cumpărător prezintă un grad de consum mai mare de 10 % din cantitatea inițială a produsului, atunci Cashmere Aroma are posibilitatea de a modifica suma rambursată cu 10 – 40 % față de cea achitată inițial de către cumpărător pe respectivele produse.

Returnarea sumei de către Cashmere Aroma se poate efectua prin următoarele situații:

  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin Plăți Online, suma se va restitui în contul din care a fost efectuată plata online cu cardul;
  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin OP / Transfer / Ramburs (numerar la primirea coletului), suma se va restitui prin virament bancar în contul indicat de către cumpărător.

Contact:

office@cashmerearoma.ro

Telefon : 0735.108.675

Adresa de retur este: Str.9 MAI Nr.10, Bucuresti, sector 6.