Echipa Cashmere Aroma vă pune la dispoziție 2 metode de plată pentru produsele comandate pe site-ul http://www.cashmerearoma.ro/.

Ramburs  / Plata în numerar la livrarea coletului

Puteți achita în numerar contravaloarea produselor Cashmere Aroma în momentul livrării coletului la adresa menționată de către dumneavoastră.

Online cu cardul bancar

Puteți achita contravaloarea produselor prin plata online, cu carduri de credit / debit Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard / Maestro). Plățile online sunt sigure ca urmare a folosirii sistemului 3D Secure creat de către serviciul Mobilpay.

Sistemul 3D Secure asigură același nivel de securitate precum cel de la bancomat sau din mediul fizic – direct la comerciant. Astfel, nicio informație legată de cardul dvs. nu va fi transferată sau stocată pe serverele ElectroFun sau pe serverele Mobilpay deoarece datele vor fi introduse direct în sistemele Visa si MasterCard.

Acest tip de sistem este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Autentificarea posesorului cardului se va efectua pe baza unui cod de securitate la care va avea acces exclusiv posesorul cardului și care se va produce exclusiv pe serverele Visa sau MasterCard, după caz.

Sistemul 3D Secure oferă posesorilor de carduri posibilitatea de a efectua cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sistemul de plată online 3D Secure permite chiar și cardurile virtuale emise sub licența Visa sau MasterCard.

Vă mulțumim pentru comandă!