Aromele suave ar trebui să reprezinte un răsfăț pentru fiecare simț, în care să te învălui cu fiecare ocazie și pe care să le porți cu tine. În fiecare zi. De fiecare dată. Oriunde. Bine te-am găsit! Suntem Cashmere Aroma și de mai bine de 7 ani creăm veritabile emoții olfactive prin intermediul unor parfumuri de rufe speciale, realizate cu dragoste, pasiune și multă pricepere. Pentru ca tu să poți purta aromele tale favorite, deodată cu obiectele vestimentare preferate.

Alături de o echipă dedicată de parfumieri iscusiți, am creat până acum mai mult de 15 esențe unice în combinații rafinate, ideale pentru toate tipurile de țesături, mizând în primul rând pe note naturale și pe mirosuri îmbietoare, menite să reziste mult timp, pe fiecare haină în parte. În plus, ne-am asigurat de faptul că fiecare parfum de rufe ce poartă semnătura noastră ajunge la tine direct din fabrică, fără intermediari, pentru ca prețul final să fie unul cât mai prietenos iar livrarea să fie deopotrivă realizată rapid și în siguranță deplină. Așa cum considerăm că ar trebui să fie firesc.

Știm că fiecare persoană e diferită și că nevoile și dorințele tale sunt unice. Tocmai de aceea, am avut grijă să lansăm 3 game distincte de parfumuri pentru țesături, încântându-te astfel astăzi atât cu un concept floral, cât și cu unul fresh și un altul oriental. Pentru ca notele tale olfactive favorite să-ți încânte simțurile așa cum meriți dar și pentru a-ți oferi ocazia de a experimenta, atunci când îți dorești acest lucru. Și-avem grijă să-ți pregătim și o surpriză, în fiecare comandă pe care îți propui să o plasezi: un litru de balsam de rufe complet gratuit, astfel încât țesăturile hainelor tale să fie nu doar parfumate ci și moi și catifelate la atingere!

Ne bucurăm tare să te cunoaștem și promitem să facem tot posibilul pentru a-ți depăși toate așteptările, contribuind la acea stare de bine și la acel confort natural de care meriți să te bucuri mereu. Să ne rămâi!

Cum poți utiliza eficient parfumul de rufe Cashmere Aroma:

Indiferent de aroma pe care o preferi și pentru care optezi, te vei bucura de fiecare dată de țesături curate și parfumate, în note intense și rafinate.

Orientale, florale sau fructate, acestea te vor însoți în permanență datorită concentrației ridicate de parfum, având grijă să-ți ofere acel grad ridicat de confort menit să-ți facă ziua mai bună.

Nu trebuie decât să adaugi parfumul preferat în compartimentul mașinii de spălat dedicat balsamului, în combinație cu balsamul Cashmere Aroma cadou!

Vestea cea mai bună? Le poți folosi alături de absolut orice detergent de rufe existent pe piață, având certitudinea unor haine deopotrivă curate, parfumate și catifelate. Atât de simplu!

Cantitatea optimă de parfum necesară pentru o singură spălare:

„Mai mult” nu înseamnă mereu mai bine. De la această premisă am plecat atunci când am ales să creăm parfumuri cu o concentrație ridicată, pentru ca tu să le poți folosi într-un mod economic.

Astfel, 5ml de parfum de rufe Cashmere Aroma, amestecat cu 50ml de balsam sau apa sunt suficienți pentru a le oferi hainelor tale răsfățul pe care acestea îl merită. Iar ție, ulterior, clipe de serenitate.

Cât despre gramaj, nu-ți fă griji, fiecare produs pe care-l comercializăm e însoțit de către un dozator, pentru ca tu să poți opta pentru cantitatea ideală. De fiecare dată.