2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Tester parfum de rufe Azzuro 30 ml
 • Tester parfum de rufe Azzuro 30 ml

  Scrie o recenzie

  O simbioză perfectă între notele feminine, pline de eleganță, și cele masculine, puternice. Așa am descrie cel mai bine parfumul de rufe Azzuro, menit să le ofere hainelor... citeste mai mult

 • 10.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092794

  Comanda telefonica: 0735 108 675


O simbioză perfectă între notele feminine, pline de eleganță, și cele masculine, puternice. Așa am descrie cel mai bine parfumul de rufe Azzuro, menit să le ofere hainelor tale prospețimea de care acestea au nevoie, în fiecare zi.


Notele sale de vârf pornesc de la aromele citrice pătrunzătoare ale bergamotei, răcorite și revigorate mai apoi de către mirosul inconfundabil al lavandei și echilibrate la final cu ajutorul suavei iasomii, precum într-un vals al simțurilor.


Notele de mijloc ale parfumului de rufe se scaldă sub adierea aldehidelor, contopite de către trandafirul de Damasc, totul culminând cu câteva note picante, echilibrate de către violete cu scopul de a crea overitabilă antiteză olfactivă a simțurilor.


Chihlimbarul dens, deasupra căruia sunt așezate atent aromele proaspete și mentolate de patchouli și bujor oferă acele note seducătoare de bază, menite să contureze lin, elegant și rotund un prafum de rufe unisex deopotrivă floral și fresh de care să te bucuri alături de omul drag sufletului tău.


Note: Iasomie, Bergamota, Aldehide, Lavanda, Trandafiri, Biolete, Bujor, Patchoului

Gramaj : 30 ml

Doza recomandată de spălare: 5ml. Amestecați 5ml parfum de rufe cu 50ml balsam de rufe fără parfum și turnați amestecul în compartimentul pentru balsam al mașinii de spălat rufe. 

Mod de utilizare: Se folosește la limpezirea finală a rufelor pentru o parfumare fină și rafinată a acestora.

Conţine 1- (2,6,6-trimetil-3-ciclohexen-1-il) -2-buten-1-onă, 2,4-dimetilciclohex-3-ena-1-carbaldehidă, 2-acetoxi-2,3,8,8- tetrametiloctahidronaftalen, 4-terț-butilciclohexil acetat, Citral, Cumarină, Dodecanal, Eugenol, Geraniol (2E)-3,7-dimethylocta-2,6 -dien-1-ol, Hidroxi-citronelal, Linalool, salicilat de benzil.

Kocsis Erzsebet
Comentariu
Parfum placut, persistent
Mihaela
Comentariu
Recomand
Gîlcă Loredana
Comentariu
E super tare , e un miros fix pe placul meu !
Milea Ioana
Comentariu
Miroase extraordinar
Diana Alexandra Ungureanu
Comentariu
Aroma sa te va învălui în note marine și proaspete, oferind hainelor tale o senzație de prospețime și vitalitate. Mirosul său subtil, dar revigorant, persistă pe haine pentru o perioadă îndelungată, ceea ce îți va aminti de o zi senină pe plajă. "Azzurro" aduce un aer de prospețime și aventură în garderoba ta, făcând ca hainele tale să miroasă ca și cum ar fi fost uscate sub soarele verii. Este alegerea ideală pentru cei care doresc să își îmbrace hainele într-o aromă proaspătă și relaxantă.
Sub anonimat
Comentariu
Miros fresh, cu siguranta o sa revin.
Georgi Tecar
Comentariu
Nu prea e stilul meu
Anca Bucalău
Comentariu
Produse de calitate ,miros fin și durabil .
Ulita Carmen
Comentariu
Ffff bune
Novac Lidia
Comentariu
Miros plăcut și rezistent pe haine

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre