2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Tester parfum de rufe Bouquet 30 ml
Tester parfum de rufe Bouquet 30 ml Tester parfum de rufe Bouquet 30 ml Tester parfum de rufe Bouquet 30 ml
 • Tester parfum de rufe Bouquet 30 ml

  Scrie o recenzie

  Se spune că Pământul zâmbește senin prin flori. Cu acest lucru am minte am ales să creăm un parfum cât o întreagă grădină colorată, menit să te ajute să te înconjori de... citeste mai mult

 • 10.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092774

  Comanda telefonica: 0735 108 675


Se spune că Pământul zâmbește senin prin flori. Cu acest lucru am minte am ales să creăm un parfum cât o întreagă grădină colorată, menit să te ajute să te înconjori de senzații olfactive speciale, asemeni buchetelor anotimpurilor calde, îmbrăcând obiectele vestimentare favorite. I-am spus Bouquet (nu aveam cum altfel) și ne-am asigurat de faptul că se pretează pentru toate tipurile de țesături. 


Notele sale evocă momente de beatitudine petrecute în natură, cu ajutorul unui mix elegant și fin de zambilă, frezie și trandafir, complimentate la final cu ajutorul inconfundabilului lemn dulce. Rezultatul final? O veritabilă grădină pe care să o porți în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. 


Note: zambila, frezie, trandafir, lemn dulce

Gramaj : 30 ml

Doza recomandată de spălare: 5ml. Amestecați 5ml parfum de rufe cu 50ml balsam de rufe fără parfum și turnați amestecul în compartimentul pentru balsam al mașinii de spălat rufe. 

Mod de utilizare: Se folosește la limpezirea finală a rufelor pentru o parfumare fină și rafinată a acestora.

Conţine (r) -p-mentă-1,8-dienă, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-onă, 1- (2,6,6-trimetil-3-ciclohexen-1-il) -2-buten-1-onă, 2,4-dimetilciclohex-3-ena-1-carbaldehidă, 2-metilundecanal, 3,7-dimetiloctan-3-ol, Citronelol, Cumarină, Decahidro heptametil indenofuran, Dodecanal, Geraniol, Hexil-cinamaldehidă, Isoeugenol, Linalil acetat , Linalool, Nerol, P-mentha-1,4 (8) -dienă, Salicilat de benzil.

Sub anonimat
Comentariu
Am spalat prima data cu parfumul acesta si sunt super multumita de cât de bine miroase , îmi miroase toată casa. Recomand cu încredere!
Kriszta Jurca
Comentariu
Miroase atât de bine si persista foarte mult
Diana Alexandra
Comentariu
Este o alegere minunată pentru cei care apreciază o aromă delicată și florară. Acest parfum adaugă o notă de prospețime și eleganță hainelor tale. Mirosul său subtil de buchet de flori este o plăcere pentru simțuri și îți va conferi hainelor tale o senzație de prospețime și rafinament. Aroma persistă pe haine pentru o perioadă îndelungată, ceea ce înseamnă că vei putea să te bucuri de această prospețime de-a lungul zilei. Parfumul pentru haine "Bouquet" este o alegere perfectă pentru cei care doresc să-și îmbrace hainele într-o aromă florară subtilă și elegantă.
Fekete Izabella
Comentariu
Au un miros foarte bun.si persista
Lumineanu Florina Madalina
Comentariu
O sa mai comand ! Le ador
Sub anonimat
Comentariu
Preferatul mamei mele. Adora mirosul floral si fresh.
Mihaela S
Comentariu
Superbisim
Sub anonimat
Comentariu
Mi-ai ajuns comanda , și sunt foarte incantata de aceste produse , este a doua oară când le comand , le recomand cu mare drag . Sunt cele mai bune produce pe care le-am folosit
Roxana Gergely
Comentariu
La fel și acesta miroase super
Andreea
Comentariu
Un "buchet" minunat

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre