Tester parfum de cameră - set 5 bucăți
Tester parfum de cameră - set 5 bucăți Tester parfum de cameră - set 5 bucăți Tester parfum de cameră - set 5 bucăți
 • Tester parfum de cameră - set 5 bucăți

  Scrie o recenzie

  Descopera si testeaza in premiera aromele din noua colectie din gama parfumuri de camera, Cashmere Aroma!

  Night Queen

  Alege să-ți răsfeți simțurile în cel... citeste mai mult

 • 35.00 lei
  +
 • in stoc
  CA010102

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Descopera si testeaza in premiera aromele din noua colectie din gama parfumuri de camera, Cashmere Aroma!


Night Queen


Alege să-ți răsfeți simțurile în cel mai senin mod cu putință și bucură-te de o experiență deopotrivă fresh și florală, menită să dureze mult, mult timp de-acum încolo, făcând cunoștință cu regina nopții în materie de parfumuri de camera: Night Queen!


Mixul de zmeură și iasomie te va întâmpină încă de la primele acorduri parfumate, oferindu-ți acea romă proaspătă și dulce care să te ajute să te reconectezi după o zi mai lungă. În inima sa tronează mai apoi patchouliul răcoritor, înainte ca notele de bază, profunde prin definiție, să-ți întregească întreaga experiență. Am pus aici praline și vanilie din plin, pentru un răsfăț complet!Universal Water


Inspirat din parfumeria (cea mai) fină și rezultatul unei combinații de arome unice, capabile să bucure simțurile iubitorilor de note florale sau lemnoase deopotrivă! Acesta este Universal Water, de acum foarte probabil unui dintre noile tale parfumuri de cameră favorite!


Imaginează-ți o noapte caldă de vară în însorita provincie Salerno! Lămâile de Amalfi și bergamotele coapte te vor purta cu gândul într-acolo de fiecare dată, căci ele reprezintă chintesența notelor de vârf ale acestui parfum. În inima sa, regăsești mai departe o selecție delicată de flori albe, cu miros subtil, ce au de asemenea rolul de a prefața un final apoteotic, grație aromei inconfundabile de mosc alb. Una pe care, promitem, nu o vei uita!Cote D'azur


Mirificul Coastei de Azur. O sărbătoare a simțurilor și poate cel mai scurt drum, fie el și senzorial, până acolo. Descoperă parfumul de cameră Cote D'azur și bucură-te de o experiență olfactivă cu adevărat unică!


Inspirat din parfumeria fină franțuzească și-având în eleganța Dior un omolog și-un punct de pornire deopotrivă, Cote D'azur te încântă încă de la primele acorduri cu note profund citrice, într-un mix care include și subtila sare de mare. În inima sa regăsești mai apoi iasomia, complimentată în final de către sublimul lemn de santal.Cashmere Spa


Creat exclusiv de noi, după ani de zile de muncă asiduă și dedicat ție. În totalitate. Descoperă spa-ul senzorial complet, cu ajutorul parfumului de camera Cashmere Spa!


Cu gândul la tine, am selectat ingredient de-a dreptul spectaculoase, capabile să-ți ofere acel răsfăț pentru simțuri la care visai, precum și persistența de durată pe care o meriți din plin. Astfel, te bucuri din start de note vanilate, grație florilor și boabelor de vanilie, înainte de a experimenta aroma de pielărie profundă, un leitmotiv al parfumeriei de lux. La bază, pentru ca efectul olfactiv să fie inegalabil, descoperi un mix inconfundabil de ambră și mosc. Ce combinație spectaculoasă, nu-i așa?Marrakech


Inspirat din cea mai fină parfumerie a Orientului, creat integrat de noi și menit să-ți ofere ocazia de a-ți călători simțurile printer dunele de aur ale impozantului Maroc! Descoperă Marrakech, noua perlă a colecției de parfumuri de camera ce nu pot lipsi din căminul tău!


Oriental, spectaculos și pe alocuri subtil de asemenea, parfumul de cameră se deschide pe acordurile șofranului, cel mai scump condiment din lume, peste care am turnat atent boabe de piper negru. În inima sa regăsești mai apoi lavanda și note subtile de piele, în timp ce, la bază, te așteaptă un festin olfactiv care include papyrusul și inconfundabilul oud, un ingredient nelipsit dintr-un astfel de parfum de cameră-eveniment.

Florentina Ionescu
Achiziție verificată
Comentariu
Sunt superbe și rezistente!
Colțea Gina
Comentariu
Miros divin in masina!
Oana marginean
Comentariu
Chiar dacă sunt de camera, eu le folosesc in mașina și miros divin! Toată lumea ma întreabă ce parfum este
Elena Onofrei
Comentariu
super pentru masina:)
Sub anonimat
Comentariu
SUPER
Sub anonimat
Comentariu
Recomand toate miros super
Sub anonimat
Comentariu
Foarte mulțumită!
radako monika
Comentariu
Dece nu pot comanda?

Transport gratuit Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 199 lei

Transport international Transport International

Indiferent unde te afli, poti comanda produsele preferate cu livrare in Europa

Retur simplu Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CadouCADOU

Lasă-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei să le testezi ca și mostre (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)

Produse asemanatoare

NEW
cadou

primesti 10 mini-parfumuri
de rufe cadou

Parfum de camera Cashmere Spa 250 ml
NEW
cadou

primesti 10 mini-parfumuri
de rufe cadou

Parfum de camera Cote D'Azur 250 ml