2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Parfum textile Fluidity gold
Parfum textile Fluidity gold Parfum textile Fluidity gold Parfum textile Fluidity gold Parfum textile Fluidity gold
 • Parfum textile Fluidity gold

  Scrie o recenzie

  Pentru „el”. Pentru „ea”. Pentru voi. Pentru tine. Pentru a te putea bucura în întreaga locuință de acea aromă cu adevărat regală, menită să-ți ofere răsfățul senzorial plin de... citeste mai mult

 • 65.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092769

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Pentru „el”. Pentru „ea”. Pentru voi. Pentru tine. Pentru a te putea bucura în întreaga locuință de acea aromă cu adevărat regală, menită să-ți ofere răsfățul senzorial plin de delicatețe pe care-l meriți pe deplin. Descoperă ”Fluidity Gold” și alintă-ți simțurile pe note elegante de vanilie și ambră!


Spectaculos încă din primul moment, parfumul textil se „deschide” cu ajutorul inconfudabilului mosc alb, ingredientul nobil pe care știm că n-ai cum să nu-l adori. Aroma sa neasemuită te poartă mai apoi cu gingășie către notele de mijloc, compuse din vanilia cremoasă, peste care am asezonat cu multă pricepere semințele de coriandru, creionând astfel o mireasmă dulce-aromată capabilă să persiste mult timp. La bază, ambra regală conchide o experiență plină de unicitate, transformând întreaga compoziție într-un veritabil parfum textil eveniment.


Grațios și plin de distincție, Fluidity Gold nu conține coloranți, asigurându-te astfel de faptul că riscul de pătare al obiectelor tale vestimentare va fi minimizat. Nu-ți rămâne astfel decât să-l încerci și să nu te mai saturi mai apoi din al redescoperi. Din nou și din nou, bucurându-te de fiecare dată de același rezultat încântător.


Note: Mosc alb, vanilie, semințe de coriandru, ambrăDestinat tuturor tipurilor de tesaturi, precum: perdele, draperii, lenjerii, tapiterii, covoare, perne decorative.

 Ingrediente: Alcooli alifantici, Parfum.

 Cantitate: 300 ml

 Mod de utilizare: Pulverizati pe tesatura dorita de la o distanta de aproximativ 30cm. A nu se pulveriza direct pe tesaturi indiferent de culoarea acestora sau tipul de material.A se agita inainte de utilizare.

Alcooli alifantici, Parfum

Adelina
Comentariu
Acesta si White Angel sunt preferatele mele, recunosc, acesta m-a castigat. Il dau pe canapea si il simt de fiecare data cand ma asez, e superb. Il folosesc impreuna cu parfumul de rufe, complementar. Te imbie si te linisteste la somn. :)
Dagmar Oprea
Comentariu
Este de vis mirosul acestui parfum, corespondent la MFK Gentle Fluidity Gold.

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre