2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Parfum de camera Share the LOVE 250 ml
Parfum de camera Share the LOVE 250 ml Parfum de camera Share the LOVE 250 ml
 • Parfum de camera Share the LOVE 250 ml

  Scrie o recenzie

  „Dragostea e singura pe care poți să o împarți, lăsând-o de fiecare dată întreagă”. De la acest gând am plecat atunci când am ales să cream pentru tine un parfum de camera cu adevărat... citeste mai mult

 • 120.00 lei
  +
 • in stoc
  CA007776

  Comanda telefonica: 0735 108 675

„Dragostea e singura pe care poți să o împarți, lăsând-o de fiecare dată întreagă”. De la acest gând am plecat atunci când am ales să cream pentru tine un parfum de camera cu adevărat special, memorabil și recognoscibil. Fă astfel cunoștință cu ”Share the love” și alege mai apoi să împarți experiența senzorială cu toți cei dragi ție!


Condimentat ușor, candid și lemnos, parfum de cameră te surprinde încă de la primele note, pe acorduri dulci și cremoase de vanilie. La mijloc, inconfundabila scorțișoară tronează imperial, înainte ca ambra regală și coniacul să definitiveze o experiență cu adevărat specială.


Beneficiind de 8 bețișoare speciale, parfumul de cameră îți oferă opțiunea de a alege puterea de dispersie. Îți recomandăm să folosești 4 bețișoare pentru o aromă delicată, difuză sau pe toate 8, dacă-ți propui să te bucuri de o experiență intensă. Îți recomandăm de asemenea să rotești ușor bețișoarele la fiecare săptămână, pentru ca aroma de care te-ai îndrăgostit să se păstreze și să plasezi parfumul în încăperi de maximum 20 de metri pătrați, deschise și bine ventilate, la distanță față de sursele de căldură. Mai departe nu-ți rămâne decât să te bucuri din plin de aroma profundă a dragostei, așa cum simți, în fiecare încăpere din locuința ta!


Sub anonimat
Comentariu
Mirosul ecesta il cautam de mult, efectiv il ador, cu siguranta il voi recumpara daca va mai fi pe stoc. Imi place atat de mult incat l-as cumpara tot anul.
Monica
Comentariu
Superb! De când am descoperit Cashmere, altceva nu mai exista! Love it!!
Cristina Buzila
Comentariu
Cele mai bune parfumuri de camera/rufe. Comanda a ajuns foarte repede.
Recomand betisoarele parfumate, miros in toata casa

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre