Parfum de camera Leather Vanilla, 250ml
 • Parfum de camera Leather Vanilla, 250ml

  Scrie o recenzie

  O experiență senzorială pur și simplu delicioasă, de care să te bucuri, mult mult timp de acum încolo și acel răsfăț olfactiv capabil să-ți facă fiecare zi măcar un pic... citeste mai mult

 • Pret vechi: 120.00 lei
  99.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092761

  Comanda telefonica: 0735 108 675O experiență senzorială pur și simplu delicioasă, de care să te bucuri, mult mult timp de acum încolo și acel răsfăț olfactiv capabil să-ți facă fiecare zi măcar un pic mai bună. Descoperă un parfum de cameră memorabil dincolo de orice, făcând cunoștință cu ”Leather Vanilla”!


Inspirat din parfumeria (cea mai) fină a Orientului, ”Leather Vanilla” reprezintă epitomul parfumurilor de cameră gurmande, capabile să seducă și să „te poarte” într-o călătorie a simțurilor profunde. Mizând pe note de vârf cremoase, în centrul cărora tronează vanilia, parfumul de cameră te încântă mai departe cu tonuri subtile de iasomie într-o combinație dulce cu caramel. La bază, notele ușor afumate de piele anunță un final apoteotic, grație inconfundabilului mosc alb, crieonând astfel un parfum complex, gata să-ți bucure simțurile săptămâni la rând.


Beneficiind de 8 bețișoare speciale, parfumul de cameră îți oferă opțiunea de a alege puterea de dispersie. Noi îți recomandăm să folosești 4 bețișoare pentru o aromă delicată, difuză sau pe toate 8, dacă-ți propui să te bucuri de o experiență cu adevărat intensă. Îți recomandăm de asemenea să rotești ușor bețișoarele la fiecare săptămână, pentru ca aroma de care te-ai îndrăgostit să se păstreze și să plasezi parfumul în încăperi de maximum 20 de metri pătrați, deschise și bine ventilate, la distanță față de sursele de căldură. Mai departe nu-ți rămâne decât să savurezi din plin miresmele Leather Vanilla, transformând fiecare zi într-o călătorie olfactivă în insolitul Orient.


 


Note: Vanilie, iasomie, caramel, note de piele, mosc alb


Nu au fost găsite recenzii

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre

Produse asemanatoare

Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Blueberry rosé 250 ml
Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Firenze, 250 ml -18%
Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Jasmine & Tuberose, 250ml -18%