Parfum de camera Jasmine & Tuberose, 250ml
 • Parfum de camera Jasmine & Tuberose, 250ml

  Scrie o recenzie

  O odă închinată iubitorilor aromelor florale. 

  O întreagă grădină încapsulată într-un parfum de cameră subtil și senzual, pe care să-l îndrăgești mult, mult timp de... citeste mai mult

 • Pret vechi: 120.00 lei
  99.00 lei
  +
 • in stoc
  CA092759

  Comanda telefonica: 0735 108 675

O odă închinată iubitorilor aromelor florale. 


O întreagă grădină încapsulată într-un parfum de cameră subtil și senzual, pe care să-l îndrăgești mult, mult timp de acum înainte. Descoperă ”Jasmine & Tuberose” și bucură-te de experiența olfactivă a unui întreg buchet de flori speciale. Meriți din plin!


Surprinzător încă din start, Jasmine & Tuberose se deschide cu ajutorul zemoasei bergamote, peste care am „turnat” cu multă delicatețe flori de mușețel și violete. La mijloc, un întreg buchet floral menit să-ți încânte toate simțurile, grație iasomiei, lăcrămioarei și florilor de nard. La bază, irisul care tronează cu adevărat imperial, vanilia cremoasă oferind acele tonuri dulci pe care le așteptai de asemenea, „închizând” într-un mod gurmand un parfum de cameră cât o întreagă experiență de SPA senzorial.


Beneficiind de 8 bețișoare speciale, parfumul de cameră îți oferă opțiunea de a alege puterea de dispersie. Îți recomandăm să folosești 4 bețișoare pentru o aromă delicată, difuză sau pe toate 8, dacă-ți propui să te bucuri de o experiență intensă. Îți recomandăm de asemenea să rotești ușor bețișoarele la fiecare săptămână, pentru ca aroma de care te-ai îndrăgostit să se păstreze și să plasezi parfumul în încăperi de maximum 20 de metri pătrați, deschise și bine ventilate, la distanță față de sursele de căldură. Mai departe nu-ți rămâne decât să savurezi din plin aromele Jasmine & Tuberose, transformând fiecare zi într-o călătorie olfactivă într-o grădină magică!


 


Note: Bergamotă, flori de mușețel, violete, iasomie, lăcrămioare, flori de nard, iris, vanilie


Nu au fost găsite recenzii

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre

Produse asemanatoare

Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Blueberry rosé 250 ml
Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Firenze, 250 ml -18%
Transport GRATUIT in Romania
Parfum de camera Leather Vanilla, 250ml -18%