2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L
Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L
 • Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L

  Scrie o recenzie

  Noul tău detergent profesional favorit, acum parte a unui pachet promotional pe care nu ai voie să îl ratezi! Te bucuri astfel de 3 detergenți pentru rufe albe și colorate la 3 litri ,... citeste mai mult

 • Pret vechi: 236.00 lei
  199.00 lei
  +
 • in stoc
  CA007777

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Noul tău detergent profesional favorit, acum parte a unui pachet promotional pe care nu ai voie să îl ratezi! Te bucuri astfel de 3 detergenți pentru rufe albe și colorate la 3 litri , alături de care primești  un detergent pentru rufe negre la 1 litru ”Back to Black” CADOU, pentru a-ți asigura întreg necesarul ritualului de curățenie și împrospătare totală a rufelor! Vestea cea mai bună? Poți achiziționa acum pachetul la un super preț!


 


Benefiind în primul rând de un  amestec special de surfactanți, substanțe care pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor (chiar și a  celor profunde), detergentul profesional se bucură și de aportul bicarbonatului de sodiu natural care acționează asemeni unui balsam, lăsând rufele moi și catifelate și eliminând mirosurile neplăcute.


Folosind un înălbitor optic, pentru a reda hainelor albul lor natural, chiar și în cazul petelor de gri sau de galben, detergentul potențează de asemenea culorile, astfel încât fiecare nuanță a fiecărui articol vestimentar să iasă cu adevărat în evidență, ajutându-te să strălucești de fiecare dată când ai nevoie de acest lucru. De asemenea, mizând pe trei enzime separate de curățare, printre care subtilisinul și amylasel, detergentul scoate chiar și cele mai delicate pete, fără a agresa țesătura, aceasta urmând a fi fină sau pufoasă la atingere. Mult, mult timp de acum încolo.


Detergentul de rufe mai conține și un amestec de substanțe care măresc puterea de spălare a surfactanților, prin reducerea duritatii apei, eliminând ionii de calciu și magneziu, „inamici” nevăzuți ale hainelor spălate la mașină în aproape orice alte condiții.  Testat și retestat pentru ca randamentul să fie unul maxim, detergentul de rufe profesional îți oferă și o ultimă surpriză: spuma activă din interior, pentru ca petele de cafea, vin, ulei sau fructe să se transforme doar într-o scurtă amintire neplăcută.
În plus, l-am creat fără parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de-ai ajuta pe adulți să se poată bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, aceștia păstrându-și în acest fel mai bine întreg buchetul olfactiv. Pentru că fiecare dintre noi merită să-și poată purta cu mândrie aromele favorite pe fiecare haină și fiecare obiect sau accesoriu vestimentar!


Ionela
Comentariu
Detergentul atât cel pentru haine colorate&albe cât și cel pentru haine negre are o vâscozitate crescută și este foarte eficient chiar și în cazul celor mai dificile pete, dar în același timp este delicat cu țesăturile hainelor.
Sub anonimat
Comentariu
Detergentul care creaza dependenta, de la prima utilizare nu te mai poti intoarce la alt detergent pt.
Rusen
Comentariu
De câteva luni foarte bune am cumpărat produse diferite de la cashmere aroma .
Detergenții - face exact ce scrie !
Parfumul textil- ca un parfum de nisa.
Balsamul de rufe- fără miros dar vine in ajutor
Parfumul de rufe care este demențial.
Aveți de unde alege ,mirosuri florale, cu caramel de îți ploua n gura, mosc ,etc.
App-la fiecare comanda sunt foarte drăguți cei de la cashmere si te bucura cu o mostra de “ceva bun”.
Atenționare : Creează dependentă !
Roxana Raicu
Comentariu
Foarte multumita si il recomand si altor persoane .
Gae Maria
Comentariu
Un detergent foarte bun!Merita 100%!

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre