Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L
Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L
 • Pachet promo detergenți profesionali pentru rufe albe & colorate 3 x 3L + CADOU detergent rufe negre 1L

  Scrie o recenzie

  Noul tău detergent profesional favorit, acum parte a unui pachet promotional pe care nu ai voie să îl ratezi! Te bucuri astfel de 3 detergenți pentru rufe albe și colorate la 3 litri ,... citeste mai mult

 • Pret vechi: 236.00 lei
  199.00 lei
  +
 • in stoc
  CA007777

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Noul tău detergent profesional favorit, acum parte a unui pachet promotional pe care nu ai voie să îl ratezi! Te bucuri astfel de 3 detergenți pentru rufe albe și colorate la 3 litri , alături de care primești  un detergent pentru rufe negre la 1 litru ”Back to Black” CADOU, pentru a-ți asigura întreg necesarul ritualului de curățenie și împrospătare totală a rufelor! Vestea cea mai bună? Poți achiziționa acum pachetul la un super preț!


 


Benefiind în primul rând de un  amestec special de surfactanți, substanțe care pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor (chiar și a  celor profunde), detergentul profesional se bucură și de aportul bicarbonatului de sodiu natural care acționează asemeni unui balsam, lăsând rufele moi și catifelate și eliminând mirosurile neplăcute.


Folosind un înălbitor optic, pentru a reda hainelor albul lor natural, chiar și în cazul petelor de gri sau de galben, detergentul potențează de asemenea culorile, astfel încât fiecare nuanță a fiecărui articol vestimentar să iasă cu adevărat în evidență, ajutându-te să strălucești de fiecare dată când ai nevoie de acest lucru. De asemenea, mizând pe trei enzime separate de curățare, printre care subtilisinul și amylasel, detergentul scoate chiar și cele mai delicate pete, fără a agresa țesătura, aceasta urmând a fi fină sau pufoasă la atingere. Mult, mult timp de acum încolo.


Detergentul de rufe mai conține și un amestec de substanțe care măresc puterea de spălare a surfactanților, prin reducerea duritatii apei, eliminând ionii de calciu și magneziu, „inamici” nevăzuți ale hainelor spălate la mașină în aproape orice alte condiții.  Testat și retestat pentru ca randamentul să fie unul maxim, detergentul de rufe profesional îți oferă și o ultimă surpriză: spuma activă din interior, pentru ca petele de cafea, vin, ulei sau fructe să se transforme doar într-o scurtă amintire neplăcută.
În plus, l-am creat fără parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de-ai ajuta pe adulți să se poată bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, aceștia păstrându-și în acest fel mai bine întreg buchetul olfactiv. Pentru că fiecare dintre noi merită să-și poată purta cu mândrie aromele favorite pe fiecare haină și fiecare obiect sau accesoriu vestimentar!


Luana Zara
Comentariu
Sunt cele mai bune produse pe care le-am folosit vreodata. Vreau sa folosesc toate produsele din aceasta gama
Timansi Nicoleta
Comentariu
Pret avantos calitate excelenta
GELU MANOLACHE
Achiziție verificată
Comentariu
sunt f. ok! recomand cu caldura!
GELU MANOLACHE
Achiziție verificată
Comentariu
sunt f. ok! recomand cu caldura!
Sub anonimat
Comentariu
Au ajuns produsele ,,după cum am rugat-curierul a sosit în jurul orei 15 cum am specificst"
Despre produse:Excelente si la curărire cît si mirosul plăcut ce se menține,acum miroase șifonierul si casa a parfum;multumim firmei .
Condulimazi Elena
Comentariu
Atâta timp cât veți fi pe piață,eu nu renunț la detergentul acesta. Am achiziționat un bidon de 3 L de detergent colorate+albe pe data de 30 ianuarie si ultima măsură de detergent din el a fost pe data de 25 aprilie,tit atunci am luat si pentru negre care este la fel de bun. Este vâscos si spală foarte bine,de data asta am luat 3 buc×3 L. Mulțumesc pentru cadourile primite,mostrele de parfum pentru balsam. Sunteți prompți, serioși.
Sub anonimat
Comentariu
Detergent foarte calitativ
Inlatura petele, spala impecabil
Abobului Mihaela
Comentariu
Foarte multumita
Simona G.
Comentariu
Produse de calitate, recomand!
Adriana Ionita
Comentariu
Spala foarte bine hainele, folosesc aceasta gama de detergenti deoarece pot spala atat hainele copiilor cat si hainele noastre.

Transport gratuit Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 199 lei

Transport international Transport International

Indiferent unde te afli, poti comanda produsele preferate cu livrare in Europa

Retur simplu Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CadouCADOU

Lasă-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei să le testezi ca și mostre (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)