Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)
Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)
 • Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)

  Scrie o recenzie

  Curățând eficient fibrele textile delicate și sensibile, detergentul profesional ”Delicate” are proprietatea de a nu fi în nicio circumstanță „agresiv” cu țesăturile,... citeste mai mult

 • 99.00 lei
  +
 • in stoc
  CA094780

  Comanda telefonica: 0735 108 675


Curățând eficient fibrele textile delicate și sensibile, detergentul profesional ”Delicate” are proprietatea de a nu fi în nicio circumstanță „agresiv” cu țesăturile, oferind cea mai înaltă compatibilitate cu materiale textile „prețioase”, precum lâna, mătasea, inul sau cașmirul. Formula sa e astfel prin excelență una blândă, cu o compoziție LICHIDĂ  (pentru a nu aplatiza țesăturile și a nu permite infiltrații de reziduuri), ce conține atât enzime de curățare ce pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor, indiferent de profunzimea lor, precum și înălbitori optici ce au capacitatea de a reda strălucire nuanțelor devenite, cu timpul, mai fade.


Prevenind deformarea hainelor, detergentul profesional păstrează în timp țesăturile de lână, mătase, in sau cașmir moi și pufoase la atingere, oferindu-ți acea prospețime de care-ți dorești să te bucuri, generând de asemenea acea senzație de delicatețe la atingere. De altfel, eficiența sa se păstrează și la temperature de spălare foarte joase, de până la 20 de grade.


 În plus, l-am conceput fără parfum, astfel încât să nu conțină alergeni, fiind sigur de folosit chiar și în apropierea copiilor, bebelușilor sau animalelor de companie. Alege astfel un detergent sigur atât cu hainele tale cât și pentru tine și cei dragi ție!


Important: Îți recomandăm să folosești detergentul alegând programul special pentru țesături delicate al mașinii tale de spălat, astfel încât experiența să fie una sigură, de fiecare dată!


Notă: Chiar dacă te-am obișnuit cu detergenți extrem de denși, acesta are o compoziție lichidă, menită să protejeze în orice circumstanță țesăturile delicate.Mod de utilizare :

Consultati eticheta fiecarui articol vestimentar privind recomandarile de spalare. Folositi detergentul doar la programe speciale pentru lana/tesaturi delicate, conform instructiunilor masinii de spalat

5% sau mai mult dar sub 15% agenti tensioactivi neionici, sub 5% sapun, sub 5% agenti tensioactivi amfoterici, conservanti(MIT+CIT)

Nu au fost găsite recenzii

Transport gratuit Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 199 lei

Transport international Transport International

Indiferent unde te afli, poti comanda produsele preferate cu livrare in Europa

Retur simplu Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CadouCADOU

Lasă-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei să le testezi ca și mostre (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)