2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)
Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in) Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)
 • Detergent profesional pentru rufe delicate 3L (Lana, casmir,matase,in)

  Scrie o recenzie

  Hainele pot fi veritabile obiecte de artă. Grație țesăturilor lor fine. Grație delicateții. Grație modelelor pline de complexitate. Materialelor rare, lucrate cu multă... citeste mai mult

 • 99.00 lei
  +
 • in stoc
  CA094780

  Comanda telefonica: 0735 108 675


Hainele pot fi veritabile obiecte de artă. Grație țesăturilor lor fine. Grație delicateții. Grație modelelor pline de complexitate. Materialelor rare, lucrate cu multă dragoste, pricepere și responsabilitate de asemenea. Acestea pot fi însă de asemenea sensibile, motiv pentru care, adesea, poate că îți e teamă să alegi să le porți. Din fericire, cu gândul la tine, am creat un detergent profesional la 3 litri, destinat exclusiv hainelor și rufelor delicate. Pentru ca tu să poți să te bucuri de-acum de ele mai des, așa cum ar trebui să fie firesc!


Curățând eficient fibrele textile delicate și sensibile, detergentul profesional ”Delicate” are proprietatea de a nu fi în nicio circumstanță „agresiv” cu țesăturile, oferind cea mai înaltă compatibilitate cu materiale textile „prețioase”, precum lâna, mătasea, inul sau cașmirul. Formula sa e astfel prin excelență una blândă, ce conține atât enzime de curățare ce pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor, indiferent de profunzimea lor, precum și înălbitori optici ce au capacitatea de a reda strălucire nuanțelor devenite, cu timpul, mai fade.


Prevenind deformarea hainelor, detergentul profesional păstrează în timp țesăturile de lână, mătase, in sau cașmir moi și pufoase la atingere, oferindu-ți acea prospețime de care-ți dorești să te bucuri, generând de asemenea acea senzație de delicatețe la atingere. De altfel, eficiența sa se păstrează și la temperature de spălare foarte joase, de până la 20 de grade.


 În plus, l-am conceput fără parfum, astfel încât să nu conțină alergeni, fiind sigur de folosit chiar și în apropierea copiilor, bebelușilor sau animalelor de companie. Alege astfel un detergent sigur atât cu hainele tale cât și pentru tine și cei dragi ție!


Important: Îți recomandăm să folosești detergentul alegând programul special pentru țesături delicate al mașinii tale de spălat, astfel încât experiența să fie una sigură, de fiecare dată!

Mod de utilizare :

Consultati eticheta fiecarui articol vestimentar privind recomandarile de spalare. Folositi detergentul doar la programe speciale pentru lana/tesaturi delicate, conform instructiunilor masinii de spalat

5% sau mai mult dar sub 15% agenti tensioactivi neionici, sub 5% sapun, sub 5% agenti tensioactivi amfoterici, conservanti(MIT+CIT)

Nu au fost găsite recenzii

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre