2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L
Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L
 • Detergent profesional rufe negre Back to Black 3L

  Scrie o recenzie

  Rufele tale negre merită toată atenția și grija, alături de acea prospețime menită să te învăluie zi de zi. Tocmai de aceea, am creat pentru tine un detergent profesional cu adevărat... citeste mai mult

 • 65.00 lei
  +
 • in stoc
  CA093780

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Rufele tale negre merită toată atenția și grija, alături de acea prospețime menită să te învăluie zi de zi. Tocmai de aceea, am creat pentru tine un detergent profesional cu adevărat special, destinat și dedicat hainelor închise la culoare. Încearcă-l. Descoperă-l. Transformă-l în acea soluție perfectă de redare a nuanței, chiar și după purtări îndelungate!


Nu te bucuri doar de un detergent special la 3 litri, la un preț special! Back to Black e mult mai mult de-atât, în special grație agentului său cu o proprietate dublă. Pe scurt, detergentul profesional se asigură de faptul că va proteja țesăturile închise la culoare de inerentele decolorări, având de asemenea și capacitatea de a-i reda negrului nuanța sa naturală, pură, originală, refăcând fibra materialului. Astfel, tu te vei putea bucura de hainele tale preferate, mereu ca noi, chiar și după multe purtări.


Așa cum te-am obișnuit deja, și acest detergent profesional e îmbunătățit cu ajutorul a două enzime de curățare ce pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor, indiferent de profunzimea lor . Mai apoi, bicarbonatul de sodiu, prezent și el, acționează asemeni unui balsam, lăsând rufele moi și catifelate și eliminând mirosurile neplăcute. De altfel, în urma testelor realizate, eficiența lui ”Back to Black” în curățarea petelor și catifelarea rufelor a fost de 100%. Perfectă, așa cum meriți.


Un alt avantaj al detergentului ține de textura sa fluidă, eliminând orice urmă a folosirii sale pe haine sau așternuturi în momentul în care „programul” se încheie, păstrând astfel secret întreg procesul de curățare și împrospătare. În plus, eficiența sa se păstrează și la temperaturi de spălare joase, de 20 sau 30 de grade.


Nu în ultimul rând, am avut grijă ca ”Back to Black” să nu conțină parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de a te ajuta să te poți bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, acestea urmând să-și păstreze în acest fel mai bine întreg buchetul olfactive!


Mod de utilizare:

Spalare automata: Turnati produsul in compartimentul pentru detergent cu ciclu normal de spalare;

Spalare manuala: Turnati 100 ml in 5-10L apa, spalatiarticolele, dupa care clatiti bine cu apa.

5% sau mai mult, dar sub 15% agenti tensioactivianionici, sub 5% agenti tensioactivi neionici, bicarbonat de sodiu, enzime, sub 5% fosfonati, conservanti. Agenti de conservare: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one(benzisothiazolinone), masa de reactie compusa din 5-cloro-2-metil-2Hizotiazol-3-ona si 2-metil-2H-izotiazol-3-ona(3:1).

Sub anonimat
Comentariu
excelent!!! miros extraordinar, pret foarte bun
Elena
Comentariu
Raport calitate preț excelent.
Patricia P
Comentariu
Am luat varianta la 3 litri după ce am testat și sunt mulțumită!
Sub anonimat
Comentariu
Cel mai bun de pe piata, iar raportul calitate-pret-cantitate este imbatabil.
miki
Comentariu
perfect
Eniko Solyom
Comentariu
Îl ador❤️
Dana
Comentariu
Menținea culoarea neagra a hainelor.
Sub anonimat
Comentariu
Am folosit detergentul de câteva ori deja. Îmi place foarte mult. Recomand!
Sub anonimat
Comentariu
Raportul calitate-pret este foarte bun. Curata foarte bine.
Cristina Ioana
Comentariu
Adooor!

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre