Detergent Profesional
 • Detergent Profesional

  Scrie o recenzie

   

  Invăluie-te în prospețime, înainte de a te cufunda în alintul aromelor favorite. Descoperă detergentul nostru profesional cu bicarbonat, înălbitor optic și trei... citeste mai mult

 • 42.00 lei
  +
  Acest produs este disponibil doar pentru clientii din Romania
 • in stoc
  CA028429

  Comanda telefonica: 0735 108 675

 


Invăluie-te în prospețime, înainte de a te cufunda în alintul aromelor favorite. Descoperă detergentul nostru profesional cu bicarbonat, înălbitor optic și trei enzime speciale și bucură-te mai apoi de sinergia răsfățului pe care-l meriți pe deplin. Și de haine immaculate de fiecare dată, firește!


Benefiind în primul rând de un  amestec special de surfactanți, substanțe care pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor (chiar și a  celor profunde), detergentul profesional se bucură și de aportul bicarbonatului de sodiu natural care acționează asemeni unui balsam, lăsând rufele moi și catifelate și eliminând mirosurile neplăcute.


Folosind un înălbitor optic, pentru a reda hainelor albul lor natural, chiar și în cazul petelor de gri sau de galben, detergentul potențează de asemenea culorile, astfel încât fiecare nuanță a fiecărui articol vestimentar să iasă cu adevărat în evidență, ajutându-te să strălucești de fiecare dată când ai nevoie de acest lucru. De asemenea, mizând pe trei enzime separate de curățare, printre care subtilisinul și amylasel, detergentul scoate chiar și cele mai delicate pete, fără a agresa țesătura, aceasta urmând a fi fină sau pufoasă la atingere. Mult, mult timp de acum încolo.


Detergentul de rufe mai conține și un amestec de substanțe care măresc puterea de spălare a surfactanților, prin reducerea duritatii apei, eliminând ionii de calciu și magneziu, „inamici” nevăzuți ale hainelor spălate la mașină în aproape orice alte condiții.  Testat și retestat pentru ca randamentul să fie unul maxim, detergentul de rufe profesional îți oferă și o ultimă surpriză: spuma activă din interior, pentru ca petele de cafea, vin, ulei sau fructe să se transforme doar într-o scurtă amintire neplăcută.


În plus, l-am creat fără parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de-ai ajuta pe adulți să se poată bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, aceștia păstrându-și în acest fel mai bine întreg buchetul olfactiv. Pentru că fiecare dintre noi merită să-și poată purta cu mândrie aromele favorite pe fiecare haină și fiecare obiect sau accesoriu vestimentar!


Sub anonimat
Comentariu
Foarte bun! Recomand cu încredere.
Mirela
Comentariu
Cel mai bun detergent.
Denisa
Comentariu
Cel mai bun detergent! Curata impecabil!
Sub anonimat
Comentariu
Foarte mulțumită!
Felicitări!
Madalina S
Comentariu
Un dero foarte eficient. A scos rufele de un alb mult mai intens
Alexandru Ioan
Comentariu
10/10. Impecabil spală.
Postolache Iulia
Comentariu
Curăță foarte bine! Susțin produsele românești de calitate!
Sub anonimat
Comentariu
Foarte mulțumită de detergentul de rufe! Curată foarte bine!
Sub anonimat
Comentariu
Spala bine ! Sunt mulțumită! O sa încerc și alte produse!
Veronica
Comentariu
Imi place foarte mult cum curata hainele si dureaza o veșnicie

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre