Detergent Profesional rufe albe & colorate , 2L
Detergent Profesional rufe albe & colorate , 2L Detergent Profesional rufe albe & colorate , 2L
 • Detergent Profesional rufe albe & colorate , 2L

  Scrie o recenzie

   

  Invăluie-te în prospețime, înainte de a te cufunda în alintul aromelor favorite. Descoperă detergentul nostru profesional cu bicarbonat, înălbitor optic și trei... citeste mai mult

 • 42.00 lei
  +
 • in stoc
  CA028429

  Comanda telefonica: 0735 108 675

 


Invăluie-te în prospețime, înainte de a te cufunda în alintul aromelor favorite. Descoperă detergentul nostru profesional cu bicarbonat, înălbitor optic și trei enzime speciale și bucură-te mai apoi de sinergia răsfățului pe care-l meriți pe deplin. Și de haine immaculate de fiecare dată, firește!


Benefiind în primul rând de un  amestec special de surfactanți, substanțe care pătrund adânc în țesătură, protejând-o și acționând cu rezultate excelente în îndepărtarea petelor (chiar și a  celor profunde), detergentul profesional se bucură și de aportul bicarbonatului de sodiu natural care acționează asemeni unui balsam, lăsând rufele moi și catifelate și eliminând mirosurile neplăcute.


Folosind un înălbitor optic, pentru a reda hainelor albul lor natural, chiar și în cazul petelor de gri sau de galben, detergentul potențează de asemenea culorile, astfel încât fiecare nuanță a fiecărui articol vestimentar să iasă cu adevărat în evidență, ajutându-te să strălucești de fiecare dată când ai nevoie de acest lucru. De asemenea, mizând pe trei enzime separate de curățare, printre care subtilisinul și amylasel, detergentul scoate chiar și cele mai delicate pete, fără a agresa țesătura, aceasta urmând a fi fină sau pufoasă la atingere. Mult, mult timp de acum încolo.


Detergentul de rufe mai conține și un amestec de substanțe care măresc puterea de spălare a surfactanților, prin reducerea duritatii apei, eliminând ionii de calciu și magneziu, „inamici” nevăzuți ale hainelor spălate la mașină în aproape orice alte condiții.  Testat și retestat pentru ca randamentul să fie unul maxim, detergentul de rufe profesional îți oferă și o ultimă surpriză: spuma activă din interior, pentru ca petele de cafea, vin, ulei sau fructe să se transforme doar într-o scurtă amintire neplăcută.


În plus, l-am creat fără parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de-ai ajuta pe adulți să se poată bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, aceștia păstrându-și în acest fel mai bine întreg buchetul olfactiv. Pentru că fiecare dintre noi merită să-și poată purta cu mândrie aromele favorite pe fiecare haină și fiecare obiect sau accesoriu vestimentar!


Mod de utilizare :

Spalare automata :Turnati produsul in compartimentul pentru detergent cu ciclu normal de spalare; 

Spalare manuala: Turnati 100 ml detergent in 5-10 litri apa, spalati articolele, dupa care clatiti bine.


5% sau mai mult, dar sub 15% agenti tensioactivi anionici, sub 5% sapun. Sub 5% agenti tensioactivi neionici, sub 5% NTA(acid nitrilotriacetic) si sarurile acestuia, bicarbonat de sodiu, enzime, sub 5% agenti tensioactivi amfoterici, sub 5% fosfati, sub 5% fosfonati, inalbitori optici, conservanti

Sub anonimat
Comentariu
Este un detergent extraordinar, nu e nevoie să pui foarte mult ca să își facă treaba. Curăță aproape la nivel profesional! Sunt încântată!
Pașcu Cocârca Adina Lenuța
Comentariu
Bună seara!
Vă mulțumesc pt.produse,atât detergentul,balsamul și parfumul de rufe sunt minunate.Au un miros îmbătător de plăcut și persistent.
Cât de curând posibil voi reveni cu o nouă comandă.
Vă mulțumesc!
Atât detergentul cât și
Fekete Izabella
Comentariu
Cel mai bun detergent pe care am follsit pânã acum
Sub anonimat
Comentariu
Super
Ion Cristina Georgiana
Comentariu
Îmi place foarte mult cum curăță hainele. Recomand!
Cristina Bernstein
Comentariu
Super detergent
Sub anonimat
Comentariu
Detergent de calitate.Ft multumita!! Recomand!!
Sub anonimat
Comentariu
Foarte mulțumită
Sub anonimat
Comentariu
Cel mai bun detergent. Curăță foarte bine! Recomand !!!!! Sunt la a 2 a comandă și cu siguranță nu va fi și ultima .
Alexandra C.
Comentariu
Cel mai bun detergent incercat pana acum. Fara parfum(bun pentru cei alergici) si scoate foarte bine murdaria din

Transport gratuit Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 199 lei

Transport international Transport International

Indiferent unde te afli, poti comanda produsele preferate cu livrare in Europa

Retur simplu Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CadouCADOU

Lasă-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei să le testezi ca și mostre (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)