Echipa Cashmere Aroma onorează toate comenzile primite pe site-ul cashmerearoma.ro sau telefonic, la numărul  0735 108 675, atât timp cât acestea au ca punct de livrare orice adresă ce se află exclusiv pe teritoriul României. Totul vine ca o măsură de siguranță – dorim să ne asigurăm de faptul că produsele vor fi livrate la timp  și în perfectă stare.

Fiecare comandă primită și înregistrată pe site-ul cashmerearoma.ro, a cărei valoare este de minimum 199 lei, va beneficia de transport național gratuit.

Cashmere Aroma propune clienților două metode prin care se poate intra în posesia produselor: prin curier rapid sau ridicare personală.

Livrare prin Curier Rapid

Livrarea produselor Cashmere Aroma se va efectua prin serviciul de curierat rapid pus la dispoziție de către SAMEDAY. Costul unui colet, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestuia, va fi de 18 lei.

În cazul în care aveți anumite preferințe, trebuie să țineți cont de faptul că firma de curierat va percepe taxe suplimentare față de cei 18 lei standard pentru transport:

  • Deschiderea coletului la livrare – taxă + 2,5 lei
  • Livrare în weekend – taxă + 5 lei.

Este important ca atunci când plasați comanda să notați adresa completă și să indicați un număr de telefon valabil și personal, deoarece produsele se vor expedia la adresa indicată de către dumneavoastră în secțiunea de finalizare comandă și veți fi contactat telefonic înainte de livrare.

Firma de curierat asigură livrarea coletelor la destinația indicată de către cumpărător în maximum 2 zile lucrătoare, numai atunci când statusul comenzii este „Confirmată”.

Programul de expediere sau sosiri comenzi va depinde de firma de curierat – de regulă, coletul se livrează în maximum 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii pe site.

Ridicare Personală

Deoarece dorim să le oferim clienților opțiunea de a intra în posesia produselor fără achitarea unor taxe suplimentare de transport, acum este posibilă ridicarea personală a coletelor de la sediul Cashmere Aroma de pe str. 9 MAI Nr. 10, Bucuresti, sector 6, apelând în prealabil numărul de telefon 0735 108 675.