2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Set cadou ROUGE
Set cadou ROUGE Set cadou ROUGE
 • Set cadou ROUGE

  Scrie o recenzie

  Aroma inconfundabilă de care se prea poate să te fii îndrăgostit deja pe deplin, de-acum prezentă în trei variante distincte și pline de distincție. Descoperă... citeste mai mult

 • Pret vechi: 216.00 lei
  194.00 lei
  +
 • in stoc
  CA111212

  Comanda telefonica: 0735 108 675

Aroma inconfundabilă de care se prea poate să te fii îndrăgostit deja pe deplin, de-acum prezentă în trei variante distincte și pline de distincție. Descoperă setul  ”Rouge” și alege să(-ți) faci un cadou olfactiv mai mult decât memorabil!


Inspirate din parfumeria cea mai fină și veritabile regine ale răsfățului simțurilor, parfumul de rufe, parfumul textil și parfumul de cameră cu bețișoare Rouge te încântă cu miresme dintre cele mai fine, pentru ca experiența să fie una divină. Notele sale de vârf reprezintă simbioza perfectă dintre două ingredinte ultra-premium: iasomia și șofranul sau „cea mai rară dintre flori și cel mai exclusivist condiment”. Exercițiul de echilibru perfect continuă mai apoi cu chimia dintre lemnul dulce și ambră, pentru ca aroma finală să reprezinte desăvârșirea olfactivă.


Separat, parfumurile te ajută să-ți îmbraci rufele și textilele în aroma favorită, dar și să te bucuri de un spa senzorial memorabil în fiecare încăpere din locuința ta, în fiecare zi. Împreună, încapsulat într-o cutie specială, pe care o poți refolosi ulterior, setul devine o întreagă experiență a (tuturor) simțurilor. Perfectă pentru tine. Ideală pentru a o face cadou cuiva drag, în prag de sărbători. 


Nu au fost găsite recenzii

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre