2 ani Cashmere Aroma! In perioada 11-13 septembrie, la fiecare parfum de rufe achizitionat iti oferim cadou 1 tester din aceeasi gama de pret plus 20% reducere la gama de parfumuri textile, parfumuri de camera si detergenti. Oferta nu se aplica la pachetele promotionale. Transport gratuit la cumparaturi de minim 149 lei.

Parfum de camera Firenze, 250 ml
Parfum de camera Firenze, 250 ml Parfum de camera Firenze, 250 ml Parfum de camera Firenze, 250 ml
 • Parfum de camera Firenze, 250 ml

  Scrie o recenzie

  Spiritul Toscanei, incapsulat într-un parfum de cameră senzual, cât o întreagă experiență olfactivă trăită în capitala italiană a artei și iluminării. Descoperă ”Firenze” și... citeste mai mult

 • 99.00 lei
 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
  CA092760

  Comanda telefonica: 0735 108 675


Spiritul Toscanei, incapsulat într-un parfum de cameră senzual, cât o întreagă experiență olfactivă trăită în capitala italiană a artei și iluminării. Descoperă ”Firenze” și îndrăgostește-te mai apoi iremediabil de povestea sa olfactivă!


Deopotrivă fructat și floral, în deplină sinergie cu tonurile anotimpurilor călduroase, Firenze te întâmpină încă din start cu note de vârf extrem de populare, combinația dulce-acrișoară a pepenelui verde și-a lămâii invitându-te practic să explorezi mai departe cu zâmbetul pe buze parfumul de cameră. La mijloc, notele subtile de iasomie și de trandafir valsează împreună pentru a-ți oferi acel răsfăț olfactiv floral pe care-l meriți. Lor le-am adăugat uleiul esențial de benjamin care servește drept punte către notele de bază, compuse din delicioșii struguri roșii, vanilia cremoasă și gingașa mușcată. Pe scurt, un parfum de cameră care „împrumută” tot ce-i mai bun din două „lumi” olfactive diferite, astfel încât experiența de SPA-ului senzorial să fie completă. Așa cum meriți.


Beneficiind de 8 bețișoare speciale, parfumul de cameră îți oferă opțiunea de a alege puterea de dispersie. Îți recomandăm să folosești 4 bețișoare pentru o aromă delicată, difuză sau pe toate 8, dacă-ți propui să te bucuri de o experiență intensă. Îți recomandăm de asemenea să rotești ușor bețișoarele la fiecare săptămână, pentru ca aroma de care te-ai îndrăgostit să se păstreze și să plasezi parfumul în încăperi de maximum 20 de metri pătrați, deschise și bine ventilate, la distanță față de sursele de căldură. Mai departe nu-ți rămâne decât să savurezi din plin miresmele Firenze, transformând fiecare zi într-o călătorie olfactivă încapitala însoritei Toscane.


 


Note: Pepene verde, lămâie, iasomie, trandafir, ulei esențial de benjamin, struguri roșii, vanilie, mușcată

Sabina Hiristea
Comentariu
Prefectul nostru ❤️
Genial la cât de bine și de intens miroase.
Emilia
Comentariu
Toate produsele sunt super!
Irina Nistor
Comentariu
Miroase divin, parfumează plăcut camera. E ce trebuie pentru a te simți cât mai bine acasă.
Ioana
Comentariu
Nu exista cuvinte ca sa poti descrie mirosul ..e superb, fresh placut ..persista f mult timp..nai cum sa intelegi pana nu il ai in casa :) ...sunteti minunati in ceea ce faceti ..sa o tineti tot asa
Kinga
Comentariu
Miros placut si persistent.
Kinga
Comentariu
Miros placut si persistent.
Layis Laura
Comentariu
Un parfum floral extraordinar.

Transport Gratuit

Beneficiati de transport gratuit, la toate comenzile de peste 149 lei

Retur Simplu

Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile Detalii

Produs in Romania

Realizate cu dragoste si pricepere aici, in fabrica noastra, in Romania

CADOU

Lasa-ne un mesaj la comanda ta cu 2 arome pe care vrei sa le testezi ca si mostre